ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1- ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ

Αυτός ο διαδικτυακός τόπος λειτουργεί από την ΔΑΝΑΗ ΤΟΓΙΑ, ιδιοκτήτρια μιας ατομικής επιχείρησης ενοικίασης βρεφικού εξοπλισμού που φέρει το όνομα BABYTRAVELLER σε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο. Με την επίσκεψή σας σε αυτόν τον ιστότοπο ή με την ενοικίαση κάποιου προϊόντος, συμφωνείτε να δεσμευτείτε με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις.

Στην παρούσα συμφωνία "εσείς" είστε ο πελάτης και "εμείς" η Babytraveller.


2 – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ :

Η Babytraveller ενοικιάζει βρεφικό και παιδικό εξοπλισμό στην Αθήνα. Η περίοδος ενοικίασης έχει διάρκεια μεταξύ 1 μέρα και 60 μέρες.
Η ενοικίαση υπόκειται στην διαθεσιμότητα των προιόντων και αφορά όλα τα προιόντα που μπορούν να νοικιαστούν μέσω της ιστοσελίδας μας. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο δεν είναι συμβατικά και ενδέχεται να υπάρχουν διαφοροποιήσεις στα χρώματα, οι οποίες δεν επηρεάζουν την ποιότητά τους ούτε τη συμφωνία ενοικίασης.3- ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Η παραγγελία πραγματοποιείται μέσω της φόρμας ενοικίασης της Babytraveller στην ιστοσελίδα μας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή μέσω τηλεφώνου. Θα επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα των προιότων που αιτηθήκατε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε εντός 24 ωρών και θα σας στείλουμε ένα email ή ένα μήνυμα με την τελική τιμή και έναν σύνδεσμο για την πληρωμή. Μόλις προχωρήσετε στην πληρωμή θα λάβετε ένα email ή ένα μήνυμα από εμάς που θα επιβεβαιώνει την κράτησή σας. Η παραγγελία θεωρείται επικυρωμένη μόλις λάβουμε την πληρωμή σας. Το γεγονός αυτό θέτει σε ισχύ μια σύμβαση μεταξύ μας.

Η πληρωμή γίνεται μέσω paypal, χρεωστική/πιστωτική κάρτα, τραπεζική κατάθεση ή με μετρητά το αργότερο την ώρα της παράδοσης του εξοπλισμού.

Η περίοδος ενοικίασης ξεκινάει την ημερομηνία κατά την οποία σας διαθέτουμε τον εξοπλισμό. Εφόσον η περίοδος ενοικίασης ξεκινήσει χρεώνεται ανεξάρτητα από τα γεγονότα που μειώνουν τον αριθμό των ημερών χρήσης του εξοπλισμού, ακόμη και σε περίπτωση πρόωρης επιστροφής.

Έχετε τη δυνατότητα να παρατείνετε την αρχική διάρκεια ενοικίασης. Στην περίπτωση αυτή, η τιμή είναι αυτή της νέας συνολικής περιόδου. Η πληρωμή της διαφοράς θα πρέπει να καταβληθεί το αργότερο κατά την επιστροφή του εξοπλισμού. Η παράταση θα γίνει δεκτή μόνο εάν ο εξοπλισμός είναι διαθέσιμος, διαφορετικά θα πρέπει να επιστρέψετε τον εξοπλισμό όπως προέβλεπε η αρχική σύμβαση.


4- ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Παραδόσεις και παραλαβές γίνονται στην περιοχή της Αττικής. Εμείς -ή κάποιος που έχει οριστεί από εμάς- θα παραδώσουμε/παραλάβουμε στη διεύθυνση που μας υποδείξατε. Διατηρούμε το δικαίωμα να μην παραδώσουμε/παραλάβουμε εκτός της περιοχής της Αττικής και να χρεώσουμε επιπλέον κόστος εάν αποφασίσουμε να παραδώσουμε/παραλάβουμε εκτός αυτής της περιοχής.

Οι παραδώσεις./παραλαβές γίνονται μεταξύ 8 π.μ. και 9 μ.μ., στη διεύθυνση και την ώρα που συμφωνήθηκε στη φόρμα BabyTraveller ή μέσω email ή τηλεφώνου. Η ώρα που αιτηθήκατε δεν είναι συμβατική και διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής σε περίπτωση ανάγκης ή σε περίπτωση ανωτέρας βίας. Για παραδόσεις και παραλαβές εκτός των ωρών εξυπηρέτησης (8πμ-9μμ) διατηρούμε το δικαίωμα να χρεώσουμε επιπλέον.

Κόστος παράδοσης και παραλαβής (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ):
- 5 ευρώ για κάθε παράδοση ή παραλαβή στην περιοχή Α της Αθήνας μεταξύ 8 π.μ. και 9 μ., από Δευτέρα έως Σάββατο εκτός αργίων.
- 11 ευρώ για κάθε παράδοση ή παραλαβή στην περιοχή Β της Αθήνας μεταξύ 8 π.μ. και 9 μ.μ., από Δευτέρα έως Σάββατο εκτός αργίων.
- 2 ​επιπλέον ευρώ για κάθε παράδοση ή παραλαβή τις Κυριακές, τις αργίες ή/και εκτός των ωρών παράδοσης (8 π.μ. - 9 μ.μ.)
Σε περίπτωση που εσείς -ή κάποιος που έχετε ορίσει- δεν βρίσκεστε στη διεύθυνση και στην ώρα που συμφωνήθηκε, θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου για να ορίσουμε νέο ραντεβού παράδοσης ή παραλαβής. Σε αυτή την περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να παραδώσουμε ή να παραλάβουμε καθυστερημένα και να σας χρεώσουμε με επιπλέον κόστος παράδοσης. Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να νοικιάσουμε σε άλλον πελάτη τον εξοπλισμό που δεν μπόρεσε να παραδοθεί στην ημερομηνία ή την ώρα που συμφωνήθηκε.

Σε περίπτωση γεγονότων εκτός του ελέγχου μας και περιπτώσεων ανωτέρας βίας (απεργίες, καταιγίδες, καθυστερήσεις στην επιστροφή προηγούμενων μισθώσεων κ.λπ.) ενδέχεται να είμαστε υποχρεωμένοι να καθυστερήσουμε ή να ακυρώσουμε την παράδοση.

Ο εξοπλισμός που νοικιάσατε θα παραδοθεί καθαρός και σε καλή κατάσταση, με την κατάλληλη συσκευασία όταν χρειάζεται. Πρέπει να ελέγξετε τον εξοπλισμό κατά την παραλαβή του. Σε περίπτωση που δεν είναι σε καλή κατάσταση ή δεν αντιστοιχεί στον εξοπλισμό που παραγγείλατε, θα πρέπει να μας ενημερώσετε αμέσως και θα τον αντικαταστήσουμε το συντομότερο δυνατό.


5-ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 

Ο εξοπλισμός που νοικιάζεται παραμένει ανά πάσα στιγμή ιδιοκτησία της BabyTraveller. Ο ενοικιαζόμενος εξοπλισμός προορίζεται για ιδιωτική χρήση και όχι για εμπορική χρήση, εκτός εάν υπάρχει προηγούμενη συμφωνία με την BabyTraveller.

Πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες που θα σας παραδώσουμε μαζί με τον εξοπλισμό ή ηλεκτρονικά και να ακολουθείτε τις οδηγίες ανά πάσα στιγμή κατά τη χρήση του.

Πρέπει να φροντίζετε και να διασφαλίζετε τη φύλαξη του εξοπλισμού.

Οφείλετε να χρησιμοποιείτε τον εξοπλισμό με ασφαλή τρόπο και σύμφωνα με τον σκοπό για τον οποίο παραδόθηκε και ακολουθόντας τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Η επίβλεψη ενός ενήλικα είναι υποχρεωτική όταν τα παιδιά χρησιμοποιούν οποιοδήποτε από τα μισθωμένα αντικείμενα.

Η πλειονότητα των αντικειμένων μας παρέχονται πλήρως ή μερικώς συναρμολογημένα. 
Για λόγους ασφαλείας, η εγκατάσταση του εξοπλισμού πραγματοποιείται από εσάς. 


6- Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Στο τέλος της περιόδου ενοικίασης θα πρέπει να επιστρέψετε τον εξοπλισμό στην ίδια καλή κατάσταση στην οποία τον παραλάβατε και θα γίνουν δεκτές μόνο ελαφρές ζημιές και φθορές που οφείλονται στην κανονική χρήση.

Κατά την επιστροφή του ενοικιαζόμενου εξοπλισμού, σε περίπτωση που το προϊόν ή μέρος αυτού έχει καταστραφεί, σπάσει, χαθεί ή κλαπεί, υποστεί οποιαδήποτε βλάβη καθιστώντας το προσωρινά ή μόνιμα άχρηστο για τη χρήση, θα χρεωθείτε με την εμπορική αξία του εν λόγω προϊόντος.

Ο εξοπλισμός πρέπει να επιστραφεί με το ίδιο ή παρόμοιο σύστημα συσκευασίας. Εάν η συσκευασία καταστραφεί ή χαθεί, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση.

Ό εξοπλισμός ωφείλει να επιστραφεί καθαρός. Σε περίπτωση που ο εξοπλισμός επιστραφεί βρώμικος θα υπάρχει επιπλέον χρέωση. 

Σε περίπτωση που ο εξοπλισμός μας επιστραφεί εκπρόθεσμα και εντός 24 ωρών μετά τη λήξη της περιόδου ενοικίασης, διατηρούμε το δικαίωμα να χρεώσουμε επιπλέον. Σε περίπτωση που ο εξοπλισμός δεν έχει επιστραφεί σε εμάς 24 ώρες μετά τη λήξη της περιόδου ενοικίασης, και χωρίς να έχει συμφωνηθεί παράταση της ενοικίασης, θα χρεωθείτε με την εμπορική αξία του εν λόγω προϊόντος.

Θα σας αναφέρουμε, εντός 5 εργάσιμων ημερών από την επιστροφή του εξοπλισμού, τυχόν ζημιές ή/και δυσλειτουργίες των προϊόντων και σε αυτή τη περίπτωση θα σας ενημερώσουμε για το κόστος που θα επιβαρυνθείτε.


7- ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Για να ακυρώσετε τη σύμβασή σας μαζί μας πριν την παράδοση πρέπει να μας ειδοποιήσετε εγγράφως, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση babytraveller.gr@gmail.com και να μας γράψετε πληροφορίες σχετικά με τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θέλετε να σας επιστρέψουμε το οφειλόμενο ποσό.

Σε περίπτωση που ακυρώσετε την παραγγελία σας ή μέρος αυτής μετά την πληρωμή και μέχρι 48 ώρες πριν την παράδοση, θα επιβαρυνθείτε με ακυρωτικά τέλη ύψους 15ευρώ και το υπόλοιπο ποσό που καταβάλατε θα σας επιστραφεί. Σε περίπτωση που ακυρώσετε την παραγγελία σας ή μέρος αυτής εντός 48 ωρών πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της περιόδου ενοικίασης, θα σας επιστρέψουμε μόνο τα έξοδα παράδοσης και παραλαβής. 

Μετά την έναρξη της ενοικίασης, ολόκληρη η περίοδος ενοικίασης θα χρεωθεί ανεξάρτητα από τα γεγονότα που μειώνουν τον αριθμό των ημερών χρήσης του εξοπλισμού, ακόμα και σε περίπτωση πρόωρης επιστροφής.

Η BabyTraveller διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την ενοικίαση ή να ακυρώσει την παραγγελία σε περιπτώσεις όπως : μη διαθεσιμότητα προιόντων, αδυναμία πληρωμής της παραγγελίας, παράδοση εκτός περιοχής κ.λ.π. Μόλις ενημερωθείτε από εμάς ότι ακυρώνουμε τη σύμβασή μας, οποιοδήποτε ποσό έχετε καταβάλει θα επιστραφεί εξ ολοκλήρου στο λογαριασμό σας εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ακύρωση της μεταξύ μας σύμβασης.


8. ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ BABYTRAVELLER

Εάν ο εξοπλισμός που παραδίδουμε δεν αντιστοιχεί με αυτόν που παραγγείλατε ή είναι ελαττωματικός, δεν θα έχουμε καμία ευθύνη απέναντί σας, εκτός εάν μας ειδοποιήσετε αμέσως μόλις τον παραλάβετε. Πρέπει να ελέγξετε τον εξοπλισμό όταν τον παραλάβετε. Σε περίπτωση που ο εξοπλοπλισμός δεν είναι σε καλή κατάσταση ή δεν αντιστοιχεί στον εξοπλισμό που παραγγείλατε, θα πρέπει να μας ενημερώσετε αμέσως και θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων ή να ζητήσετε αντικατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αντικαταστήσουμε τον εξοπλισμό το συντομότερο δυνατό.

Η BabyTraveller δεν ευθύνεται για τυχόν ατυχήματα, ζημιές ή τραυματισμούς που μπορεί να προκύψουν λόγω ακατάλληλης χρήσης του παρεχόμενου εξοπλισμού.

Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι απέναντί σας για την απώλεια ή ζημιά του εξοπλισμού και δεν θα έχουμε καμία υποχρέωση να σας καταβάλουμε χρήματα ως αποζημίωση.
Η μεταξύ μας συμφωνία θα διέπεται και θα ερμηνεύεται σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο και τα ελληνικά δικαστήρια θα είναι αρμόδια για την επίλυση τυχόν διαφορών μεταξύ μας.


9. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγονται, χρησιμοποιούνται και κοινοποιούνται οι προσωπικές σας πληροφορίες όταν επισκέπτεστε ή πραγματοποιείτε μια αγορά από το www.babytraveller.gr (η "Ιστοσελίδα" "Ιστότοπος").

ΠΡΟΣΩΠΙΚΈΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΈΓΟΥΜΕ

Όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπο, συλλέγουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, τη διεύθυνση IP, τη ζώνη ώρας και ορισμένα από τα cookies που είναι εγκατεστημένα στη συσκευή σας. Επιπλέον, καθώς περιηγείστε στον Ιστότοπο, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τις επιμέρους ιστοσελίδες ή προϊόντα που βλέπετε, ποιες ιστοσελίδες ή όροι αναζήτησης σας παρέπεμψαν στον Ιστότοπο και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τον Ιστότοπο. Αναφερόμαστε σε αυτές τις πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα ως "Πληροφορίες Συσκευής".

Συλλέγουμε τις Πληροφορίες Συσκευής χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες τεχνολογίες:
- Τα "cookies" είναι αρχεία δεδομένων που τοποθετούνται στη συσκευή ή τον υπολογιστή σας και συχνά περιλαμβάνουν ένα ανώνυμο μοναδικό αναγνωριστικό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies και τον τρόπο απενεργοποίησης των cookies, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.allaboutcookies.org.
- Τα "αρχεία καταγραφής" παρακολουθούν τις ενέργειες που πραγματοποιούνται στον Ιστότοπο και συλλέγουν δεδομένα όπως η διεύθυνση IP, ο τύπος του προγράμματος περιήγησης, ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου, οι σελίδες αναφοράς/εξόδου και οι σφραγίδες ημερομηνίας/ώρας.
- Τα "Web beacons", "tags" και "pixels" είναι ηλεκτρονικά αρχεία που χρησιμοποιούνται για την καταγραφή πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο περιήγησής σας στον Ιστότοπο.

Επιπλέον, όταν πραγματοποιείτε μια αγορά ή επιχειρείτε να πραγματοποιήσετε μια αγορά μέσω της Ιστοσελίδας, συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες από εσάς, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση χρέωσης, τη διεύθυνση αποστολής, το διαβατήριο ή τον αριθμό ταυτότητας, τις πληροφορίες πληρωμής (συμπεριλαμβανομένων των αριθμών πιστωτικών καρτών ή των πληροφοριών του τραπεζικού σας λογαριασμού), τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό τηλεφώνου. Αναφερόμαστε σε αυτές τις πληροφορίες ως "Πληροφορίες παραγγελίας".

Όταν μιλάμε για "Προσωπικές πληροφορίες" στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, μιλάμε τόσο για τις Πληροφορίες Συσκευής όσο και για τις Πληροφορίες Παραγγελίας.


ΠΏΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΈΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ;

Χρησιμοποιούμε τις Πληροφορίες παραγγελίας που συλλέγουμε γενικά για την εκτέλεση οποιωνδήποτε παραγγελιών που τοποθετούνται μέσω της Ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας των πληροφοριών πληρωμής σας, της διευθέτησης της αποστολής και της παροχής τιμολογίων ή/και επιβεβαιώσεων παραγγελίας). Επιπλέον, χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες παραγγελίας για να:
Να επικοινωνούμε μαζί σας,
Να ελέγχουμε τις παραγγελίες μας για ενδεχόμενο κίνδυνο ή απάτη- και
Όταν συνάδει με τις προτιμήσεις που έχετε μοιραστεί μαζί μας, να σας παρέχουμε πληροφορίες ή διαφήμιση σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας.

Χρησιμοποιούμε τις Πληροφορίες Συσκευής που συλλέγουμε για να μας βοηθήσουν να ελέγξουμε για ενδεχόμενο κίνδυνο και απάτη (ιδίως τη διεύθυνση IP σας) και γενικότερα για να βελτιώσουμε και να βελτιστοποιήσουμε τον Ιστότοπό μας (για παράδειγμα, δημιουργώντας αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τον τρόπο περιήγησης και αλληλεπίδρασης των πελατών μας με τον Ιστότοπο και για να αξιολογήσουμε την επιτυχία των εκστρατειών μάρκετινγκ και διαφήμισης).


ΚΟΙΝΟΠΟΊΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΏΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΏΝ

Μοιραζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους για να μας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες, όπως περιγράφεται παραπάνω (για παράδειγμα τον λογιστή μας). Χρησιμοποιούμε επίσης το Google Analytics για να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πώς οι πελάτες μας χρησιμοποιούν τον Ιστότοπο--μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το πώς η Google χρησιμοποιεί τις προσωπικές σας πληροφορίες εδώ: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Μπορείτε επίσης να εξαιρεθείτε από το Google Analytics εδώ: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
Τέλος, ενδέχεται επίσης να κοινοποιήσουμε τις Προσωπικές σας Πληροφορίες για να συμμορφωθούμε με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, για να ανταποκριθούμε σε κλήτευση, ένταλμα έρευνας ή άλλο νόμιμο αίτημα για πληροφορίες που λαμβάνουμε ή για να προστατεύσουμε με άλλο τρόπο τα δικαιώματά μας.

Λάβετε υπόψη ότι δεν αλλάζουμε τις πρακτικές συλλογής και χρήσης δεδομένων της Ιστοσελίδας μας όταν βλέπουμε ένα σήμα Do Not Track από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Εάν είστε κάτοικος Ευρώπης, έχετε το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς και να ζητήσετε τη διόρθωση, ενημέρωση ή διαγραφή των προσωπικών σας πληροφοριών. Εάν θέλετε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (babytraveller.gr@gmail.com).
Επιπλέον, αν είστε κάτοικος Ευρώπης, σημειώνουμε ότι επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας προκειμένου να εκπληρώσουμε τις συμβάσεις που ενδέχεται να έχουμε μαζί σας (για παράδειγμα, αν κάνετε μια παραγγελία μέσω της Ιστοσελίδας) ή για να επιδιώξουμε τα νόμιμα επιχειρηματικά μας συμφέροντα που αναφέρονται παραπάνω. Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι οι πληροφορίες σας θα μεταφερθούν εκτός Ευρώπης, μεταξύ άλλων στον Καναδά και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Όταν πραγματοποιείτε μια παραγγελία μέσω της Ιστοσελίδας, θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες παραγγελίας σας για τα αρχεία μας, εκτός εάν και μέχρι να μας ζητήσετε να διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες.

ΑΛΛΑΓΕΣ
Ενδέχεται να ενημερώνουμε κατά καιρούς την παρούσα πολιτική απορρήτου προκειμένου να αντικατοπτρίζουμε, για παράδειγμα, αλλαγές στις πρακτικές μας ή για άλλους λειτουργικούς, νομικούς ή κανονιστικούς λόγους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΜΑΣ
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, αν έχετε ερωτήσεις ή αν θέλετε να υποβάλετε καταγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση babytraveller.gr@gmail.com ή μέσω ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που παρέχονται παρακάτω: Γερμανού Καραβαγγέλη 6, Αθήνα, 11523, Ελλάδα.